PARA PARA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Para Para. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 20:49 Heerlijke Sushi genomen. Ook de gefrituurde speklap was erg lekker. Zelfs een doosje gratis sushi rol erbij gekregen. Lekker vers en snel bezorgd.
27 mei 2024 om 23:37 I only order sushi here. This is the best sushi I have tried in the Netherlands! Always fresh, very tasty and fast delivery! Thank you for you! P.S. Thank you very much for the delicious surprise in the form of a portion of sushi
27 mei 2024 om 12:29 anderhalf uur moeten wachten op ons eten en de bezorger wou ons niet aanhoren en was apart en niet aardig bestellen doen we niet meer
21 mei 2024 om 10:08 Altijd heerlijk eten en een extra portie sushi wat ik heel erg waardeer. Gisteren heeft mijn moeder meegegeten en zij heeft genoten en noemde het eten: verfijnd
2 mei 2024 om 21:43 Lang gewacht maar verukkelijk gegeten. Was de eerste keer bestellen aan huis. Volgende keer bestel ik wel wat eerder. Kreeg er een extra portie sushi bij. Heel erg bedankt hiervoor! Echt superrrr lekker
27 apr 2024 om 19:12 Uitermate hoge kwaliteit eten en tevens vriendelijk personeel. Naar mijn mening is het eten altijd netjes op tijd en warm geleverd als ik ruim van tevoren bestel, bij grote bestellingen is het immers niet gek dat ze als restaurant er langer over doen
26 apr 2024 om 20:17 Eten besteld, komt pas na 1,5 uur en de helft was koud. Gebeld zegt ze kunnen we niks aan doen ivm drukte, ik hoezo je brengt koud eten. Ze ging overleggen en zei u wordt terug gegbeld. Idd met de mededeling dat ik volgende keer 10 %korting krijg.
12 mrt 2024 om 11:38 Sorry maar jullie zijn achter uit gegaan een andere kok Vis was niet lekker ben echt anders gewend Ik hoop echt dat jullie weer beter worden Nu 2 de keer ga later nog 1 keer bestellen En dan kijken
3 mrt 2024 om 22:21 Het was minder ook de patat was niet echt te eten en koud
2 mrt 2024 om 19:35 Heerlijk eten, goed warm en snel geleverd en extra sushi.
4 feb 2024 om 23:24 Heel professioneel
12 jan 2024 om 21:01 Lekkerste sushi ooit 10/10 + extra sushi wat wil je nog meer